U bevindt zich hier: Home / Projecten / Gezondheidscentrum Dok 11

Gezondheidscentrum Dok 11

- Gezondheidscentrum Dok 11 - Het nieuwe gezondheidscentrum van Alblasserdam is inmiddels volledig in gebruik genomen en is dan ook een grote aanwinst voor het dorp!

Gezondheidscentrum Alblasserdam, genaamd Dok 11 is gevestigd in een voormalige school aan de Parallelweg en is een particulier initiatief, wat zeer uniek is in deze branche.

Het gebouw is een aantal jaren geleden door Initiatiefgroep Gezondheidscentrum Alblasserdam overgenomen van de gemeente. Er is gekozen om het bestaande gebouw niet te slopen maar te revitaliseren.

Na een enorme interne verbouwing en gedeeltelijke nieuwbouw mag het resultaat er wezen. Het oude bestaande schoolgebouw heeft een complete facelift gekregen, met een prachtige natuurlijke gevelbekleding d.m.v. kleitabletten.

De uitbreiding met een oppervlakte van ruim 900 m² aan de achterzijde van het pand, voorzien van grote glasopeningen geeft het geheel een eigentijds en open karakter.

Op de begane grond zijn een apotheek, fysiotherapie en medisch trainingscentrum gevestigd. Op de verdieping bevinden zich een aantal huisartsen en een verloskundigenpraktijk.

De initiatiefnemers zijn er in geslaagd de inwoners van Alblasserdam van alle gemakken te voorzien op het gebied van "zorg onder één dak".

 

Categorie: spa-wellness-gezondheid
Opdrachtgever: Initiatiefgroep Gezondheidscentrum Alblasserdam
Locatie: Alblasserdam
BVO: 1909 m2
Foto & Video
Wij hebben dit project tijdens deze fases begeleid:

Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Engineering
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Brand BBA I BBA Architecten
Dam 67
2951 GA Alblasserdam

E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11


Contactformulier
Telefonische bereikbaarheid
Ma: 08:30 - 17:30
Di: 08:30 - 17:30
Wo: 08:30 - 17:30
Do: 08:30 - 17:30
Vr: 08:30 - 17:30
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
kennismaken
Wekelijkse inspiratie op uw tijdlijn?
Like ons op Facebook