Wat kunnen we voor u doen?

Architectuur

De ontwerpen van Brand BBA I BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Hierbij vormen de wensen en het budget van onze opdrachtgever het uitgangspunt binnen het ontwerpproces.

Tijdens de ontwerpfase zoeken onze architecten de balans tussen creativiteit en gezond verstand. Het ontwerp moet immers uitvoerbaar en gebruiksvriendelijk blijven. Juist dan krijgt architectuur een verrassende en unieke gestalte waarin de opdrachtgever zich herkent en thuis voelt. De wensen van onze opdrachtgever staan altijd centraal. Ons oeuvre is dan ook zeer divers. Samen ontwerpen en realiseren is het credo van ons bureau.

Naast het ontwerp verzorgen wij ook de benodigde vergunningen, engineering en bouwbegeleiding.

 

Ontwerpen

Spa en wellness architectuur is meer dan een keuze van kleuren, materialen, beauty, fitness en saunacabines. De essentie is een structuur en omgeving te creëren die bijdraagt aan alle aspecten van de onderneming, inclusief de retail verkoop. Het ontwerp moet leiden tot de realisatie van een multifunctioneel spa of wellnesscentrum, waarbij zowel intern als extern het welbevinden van de gast in alle opzichten centraal staat en tegelijkertijd een substantiële commerciële en expressieve meerwaarde creëert voor de opdrachtgever.

De vanzelfsprekende extreem hoge eisen aan functionaliteit mogen niet leiden tot een optelsom van gescheiden beslissingen in een onsamenhangend geheel. Een belangrijke fase in de planontwikkeling is dan ook om op basis van het business concept het een integraal programma van wensen en eisen op te stellen, en vooral ook de kritische succesfactoren te definiëren. Vervolgens zal in zeer nauwe samenwerking met de opdrachtgever structuur, inhoud en invulling aan de plannen worden gegeven en wordt de gewenste sfeer en ambiance tot in detail uitgewerkt.

 

Engineering

Naast het verzorgen van de benodigde vergunningen zijn wij ook verantwoordelijk voor de bouwkundige uitwerking. Zoals het maken van werktekeningen, details, constructieve uitwerking en het bestek.

Als bureau zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het gaat hierbij onder andere om de laatste innovaties, bouwmethodieken, duurzaamheid en regelgeving. De realisatie van de ontwerpen valt of staat immers met een gedegen uitwerking.

 

Bouwbegeleiding

Wij zetten ons graag in voor het verzorgen van de eventuele aanbesteding, directievoering, planning, budgetbewaking, kwaliteitscontrole en eindoplevering.

Omdat wij het ontwerp gemaakt hebben kennen wij het project als geen ander. Wij vervullen dan ook graag een coördinerende rol om het bouwproject te regisseren. Doordat ons bureau de spil vormt binnen dit proces en alle andere partijen aanstuurt heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt.

 

Kennis maken?

In een eerste gesprek verkennen we graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bij u op locatie of bij ons op kantoor. Dit gesprek is onze investering aan de hand waarvan wij u een plan van aanpak met tijdslijn en begroting kunnen doen.

 
Wilt u vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.
Ochtend
Middag
Avond
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Portret Personeel
Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

 

Adres- en contactgegevens
Brand BBA I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op