U bevindt zich hier: Home / Projecten / Zwembad Merwestein

Zwembad Merwestein

- Transformatie zwembad - De opdracht van Zwembad Merwestein in de gemeente Nieuwegein aan The Art of Living Well en Brand BBA Architecten, omvat een totaal nieuw concept te bedenken welke betrekking heeft op het ontwerpen en adviseren van  hypermoderne glijbanen met Ledverlichting, tropische sierwanden en een vernieuwd ‘gezond’ horecaconcept.

Zwembad Merwestein in Nieuwegein is inmiddels verbouwd en toonaangevend in zijn markt segment. Merwestein wil dan ook hiermee het zwembad aantrekkelijk maken voor zijn gasten en de toekomst. Bezoekers aantallen zijn al anderhalf jaar stabiel, maar Merwestein streeft naar groei. Dus moet het beter aansluiten bij de behoefte van de klant door meer te bieden op het thema; avontuur, duurzaamheid en beleving. Hierop hebben zijn dan ook de attracties aangepast. Op deze wijze wordt een langer verblijf in het zwembad gestimuleerd, daarom is ook de horeca aangepakt.

Merwestein heeft ook een nieuw klimaatsysteem, waardoor het minder benauwd is en de lucht schoner. In het binnenbad is een compleet vernieuwd audiovisueel systeem met LED-schermen neergezet.

Al met al een bijzonder geslaagd project waar de nieuwe situatie voldoet aan de huidige eisen zodat het zwembad klaar is voor de toekomst.

 

Foto's: Stan de Haas

Categorie: spa-wellness-gezondheid
Opdrachtgever: The Art of Living Well
Locatie: Nieuwegein
BVO: m2
Foto & Video
Wij hebben dit project tijdens deze fases begeleid:

Schetsen
Ontwerp
Bestek

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?
Brand BBA I BBA Architecten
Dam 67
2951 GA Alblasserdam

E-mailadres: info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11


Contactformulier
Telefonische bereikbaarheid
Ma: 08:30 - 17:30
Di: 08:30 - 17:30
Wo: 08:30 - 17:30
Do: 08:30 - 17:30
Vr: 08:30 - 17:30
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
kennismaken
Wekelijkse inspiratie op uw tijdlijn?
Like ons op Facebook